Sport

Oefencross Semper Fidelis

GORSSEL – Op zaterdag 14 september houdt Semper Fidelis, Amelterweg 6a in Gorssel, haar najaarseditie van de outdoor oefencross. Een mooie gelegenheid voor ervaren ruiters om met paard of pony in een schitterend parcours te trainen of – voor beginnende combinaties – om te kijken of crossen iets voor jou en je paard/pony is.

De cross, die ongeveer 2 kilometer lang is, wordt verreden op springhoogte 50 en 70 centimeter en is toegankelijk voor zowel paarden als pony’s. De kosten voor het springparcours en twee rondjes crossen zijn €25,-.

Zie voor meer informatie de Facebookpagina en het Instagram-account van LR & PC Semper Fidelis en de website www.semperfidelisgorssel.nl. Aanmelden voor het evenement kan uitsluitend via e-mail: sgwsemperfidelis@gmail.com. De precieze details omtrent het aanmelden staan op www.startlijsten.nl

Deelnemers en bezoekers zijn van harte welkom voor een hapje en drankje in de gezellige kantine van Semper Fidelis. Ze kunnen dan ondertussen vanuit de kantine ook mooi het springparcours in de grote rijhal volgen, die de combinaties eerst moeten afleggen alvorens ze de cross in mogen.