Sport

Ook seizoen Bijzondere Eredivisie van start

Het seizoen van de eerste selectie van Go Ahead Eagles is al een tijdje bezig, maar het seizoen van het Bijzondere Eredivisieteam van Go Ahead Eagles is deze maand van start gegaan. In een sfeervolle Vijverberg in Doetinchem werden twee van de drie wedstrijden gewonnen door het vernieuwde team.

En dat is een mooie prestatie van het team. Er zijn namelijk veel mutaties geweest binnen de groep en veel spelers hadden hun eerste ervaring als speler van Go Ahead Eagles. Iets om nooit meer te vergeten, natuurlijk.

De dag begon in Deventer, waar de selectie met de echte spelersbus van Go Ahead Eagles richting Doetinchem ging. In Stadion De Vijverberg waren veel mensen afgekomen op deze ‘bijzondere’ dag, wat de sfeer erg ten goede kwam en de spelers van het Bijzondere Eredivisieteam een onvergetelijke dag bezorgde. En de prestaties mochten er zijn! De eerste wedstrijd van het vernieuwde team van Go Ahead Eagles eindigde in een 4-1 overwinning tegen FC Groningen en in het duel erna werd SC Cambuur met 2-1 verslagen. Het team van VVV-Venlo was vervolgens veel te sterk voor Go Ahead Eagles, maar dat mocht de pret niet drukken. Iedereen heeft een geweldige dag gehad en er wordt nu al reikhalzend uitgekeken naar 17 november. Dan staat namelijk de thuiswedstrijd van het Bijzondere Eredivisieteam van Go Ahead Eagles op het programma. In De Adelaarshorst hoopt het team gesteund te worden door vele supporters van ‘Kowet’ om de spelers aan te moedigen.

Het Bijzondere Eredivisieteam van Go Ahead Eagles van seizoen 2024/2025 bestaat uit: Julian Smit, Milan van der Beek, Floris van der Helm, Jack van Zanten, Cis Blokvoort, Jay Oldeboer, Tycho Götte, Daisy van Lent, Dion Nikkels, Brandon Ebben, Arbiano Marku en Koen Appeldoorn. Patrick Koerkamp (trainer), Bram Oplaat (trainer), Angela Bloemers (leidster) en Bert Gotink (teammanager) begeleiden het team.