Sport

Langlopende samenwerking met Deventrade krijgt opnieuw vervolg

De langlopende samenwerking tussen Go Ahead Eagles en Deventrade wordt met vijf seizoenen (tot en met 2029) verlengd. Het vertrouwen tussen beide partijen uit Deventer is groot om de samenwerking nog succesvoller te maken.

De samenwerking tussen Go Ahead Eagles en Deventrade gaat al ver terug in de tijd. Sinds 2020 speelt Go Ahead Eagles in Stanno, waar het voorheen in Hummel actief was. “Wij zijn erg verheugd om te melden dat we de fijne samenwerking met vijf seizoenen kunnen verlengen”, aldus algemeen directeur Jan Willem van Dop. De samenwerking werd de afgelopen seizoenen alleen maar intensiever en het vertrouwen in beide partijen is groot. Naast de unieke wedstrijdtenues heeft Go Ahead Eagles sinds kort ook de mogelijkheid voor een ‘custome made’ trainingslijn en warming-uplijn. Door deze ontwikkeling zien de spelers, maar ook de technische staf van Go Ahead Eagles er strak uit. De komende seizoenen wordt deze lijn doorgezet met unieke producten voor de trouwe fans.

“Bij Deventrade geloven we in de kracht van samenwerking en het bouwen van langdurige relaties. We zijn daarom bijzonder trots op onze 35-jarige samenwerking met Go Ahead Eagles. Dit is de langstlopende samenwerking op het gebied van voetbalkleding binnen de Eredivisie”, vertelt Alex Bos namens Deventrade. “Met ons merk Stanno hebben we ons mogen storten op het ontwerp van de tenues, met dit seizoen wederom een prachtig resultaat. Samen werken we al jarenlang aan het versterken van de sportcultuur in Deventer en ver daarbuiten. Deze langdurige samenwerking stelt ons in staat om samen te winnen, zowel op als naast het veld!”

Stanno is een van de eigen merken van Deventrade en is een allround sportmerk met een veelzijdig en kwalitatief hoogwaardig assortiment. Stanno ontwikkelt producten die voldoen aan de designfilosofie: Functie, Vorm, Uitstraling. In die exacte volgorde.