Sport

Finn nieuwe esporter Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles is voor het vierde seizoen op rij actief in de Eredivisie en daarmee ook in de eDivisie. In samenwerking met Bundled Esports zal Finn Donderwinkel dit seizoen Go Ahead Eagles vertegenwoordigen in de eDivisie.

Finn is al sinds jaar en dag seizoenkaarthouder bij Go Ahead Eagles. Hij heeft een plekje op de Leo Halle Tribune. “Ik bezoek ook al jaren uitwedstrijden van de club. Ik ga nu voor mijn favoriete club spelen”, vertelt de 19-jarige Finn die de afgelopen drie seizoenen speelde bij Ajax.

Met zijn komst naar Go Ahead Eagles komt er een droom voor hem uit. “Sinds het begin van corona speel ik actief FIFA, daarvoor speelde ik het vooral met vrienden. Al snel kreeg ik een contract bij Bundled en vanaf dat moment hield ik al in mijn achterhoofd dat ik ooit esporter bij Go Ahead Eagles wilde worden. Mooi dat dit nu is gelukt”, vertelt hij.

Over de doelstelling is de nieuwe esporter van Go Ahead Eagles duidelijk: “Ik wil top-4 spelen met Go Ahead Eagles. De Finals halen is mijn grootste doel en daarna de Champions League. Dat zou al helemaal geweldig zijn: de Champions League in met Go Ahead Eagles!”