Stedendriehoek

Uittips voor in Apeldoorn

Do. 24 okt. t/m vr. 1 nov.

Halloween-activiteiten

Trick or treat! Apeldoorn viert Halloween! In het kader van griezelfeestje Halloween worden er in Apeldoorn diverse activiteiten en feesten georganiseerd voor jong en oud. Zo is er onder andere een spooktocht bij Buitenpost georganiseerd, staat er een bloedstollende avond in een trampolinepark gepland, en ook winkelcentrum De Eglantier pakt uit rondom Halloween. Bekijk onze spooky tips op onze website!

uit.inapeldoorn.nl/halloween

Zo. 27 okt t/m zo. 3 nov.

Paddenstoelenactiviteiten Berg & Bos

Zeg je herfst, dan zeg je paddenstoelen! In Stadspark Berg & Bos zijn rond deze tijd van het jaar veel soorten paddenstoelen te ontdekken. Van zondag 27 oktober t/m zondag 3 november kun je speuren naar paddenstoelen in het stadspark. IVN natuurgidsen zetten een gemarkeerde route uit met informatiebordjes die iedereen individueel kan lopen, superleuk voor kinderen!  Het startpunt van de route is het Theehuis bij de ingang. Op zondag 27 oktober kun je mee op excursie!

uit.inapeldoorn.nl/paddenstoelenroute-berg-bos

Za. 26 en zo. 27 okt.

Herfstpracht-markt

Op zaterdag 26 en zondag 27 oktober kun je bij Kasteel Cannenburch in Vaassen weer terecht op de gratis Herfstpracht-markt. Wat je mag verwachten? Bijzondere producten, delicatessen, lekker eten, muziek en verschillende activiteiten. Daarnaast is er een uitgebreid programma voor de kleintjes, met onder andere de ‘Knutselbus’ waar naar hartenlust gewerkt kan worden aan een mooie creatie. De markt is op beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur.

uit.inapeldoorn.nl/herfstpracht-markt

Tot 1 januari 2025

Tentoonstelling ‘Queens by Andy Warhol’ Paleis Het Loo

Bezoek vanaf deze maand Paleis Het Loo voor de unieke tentoonstelling Queens by Andy Warhol, met de complete ‘Royal Edition’-serie van 1985. Deze serie, exclusief in Europa te zien, toont kleurrijke portretten van regerende koninginnen, waaronder koningin Beatrix en koningin Elizabeth II.

uit.inapeldoorn.nl/queens-by-andy-warhol