Sport

Talentvolle keepers in actie

Woensdag 30 oktober vindt de 23ste editie van de 11TeamSports Apeldoornse Keepersdag plaats op het complex van AVV Columbia, Winkewijertlaan 80 in Apeldoorn. Een evenement voor keepers en keepsters van JO8 tot en met JO19 van alle voetbalclubs in Nederland.

Er is plaats voor 100 deelnemers – 75 voor de gehele dag en 25 voor het middagprogramma (JO8 & JO9). De animo is wederom erg groot; momenteel staan er al drie keepers op de reservelijst en die worden gebeld als er iemand in hun leeftijdsgroep afzegt.

Dit evenement staat onder leiding van een gepassioneerde en ervaren organisatie en krijgt hulp van een 20-tal trainers die momenteel keeperstrainer zijn of nog keepen in een eerste selectie bij een club. In de middag is een apart programma voor de allerjongsten onder de keepers, omdat een hele dag trainen als een prof te zwaar is voor hen. Aan het einde van de dag wordt een demo-training gegeven, waaraan enkele keepers/trainers meedoen. Loïs de Heus (zie foto), keepster bij het vrouwenteam van FC Utrecht, maakt die dag haar opwachting.

Voor meer informatie en aanmelding: www.apeldoornsekeepersdag.nl