Stedendriehoek

Nog enkele luxe appartementen en penthouses beschikbaar in Kop Handelskade

DEVENTER – De bouw van het project Kop Handelskade in Deventer verloopt voorspoedig! De werkzaamheden aan de fundatie zijn in volle gang en binnenkort zullen de eerste contouren van het gebouw zichtbaar gaan worden. Daarom is nu het moment aangebroken om dit ook formeel te vieren met alle betrokkenen.

Alle (potentiële) kopers zijn uitgenodigd om dit heuglijke feit mee te vieren met een ‘start bouw feestje’. Hoewel een groot deel van het aanbod inmiddels is verkocht, zijn er nog enkele appartementen en penthouses beschikbaar. Deze luxe woningen combineren modern comfort met een geweldige ligging. Vanuit Kop Handelskade geniet je van de prachtige omgeving én de gezelligheid van de Hanzestad.

Grenzeloos woongeluk

De nieuwe appartementen en penthouses variëren in grootte van 102 m2 tot maar liefst 230 m2. Ze bieden een schilderachtig vergezicht over de stad en het IJssellandschap, hebben royale buitenruimtes en zijn tot in het kleinste detail hoogwaardig afgewerkt. De woningen zijn van alle (duurzame) gemakken voorzien, denk hierbij aan vloerverwarming, energiezuinige installaties en ruime parkeergelegenheden.

De Kop Handelskade leeft!

De dynamische mix van wonen, werken, leren en horeca die je in Kop Handelskade aantreft, maakt dat je je geen moment hoeft te vervelen! Bovendien heb je hier het beste van twee werelden. De prachtige omgeving ligt aan je voeten, waardoor je er gemakkelijk op uit trekt. Tegelijkertijd loop je zo de sfeervolle binnenstad in, waar je de winkels en terrassen of wat cultuur opzoekt. Met belangrijke uitvalswegen en het openbaar vervoer om de hoek zijn alle delen van Nederland vlot te bereiken.

Interesse? Bekijk het actuele aanbod op www.dekophandelskade.nl

Heb jij interesse in deze unieke woonplek? Wacht dan niet te lang! Kijk voor het beschikbare aanbod op www.dekophandelskade.nl. Hier vind je alle gedetailleerde plattegronden, prijzen en verdere informatie per bouwnummer van de appartementen en penthouses die nog te koop zijn.