Stedendriehoek

Paradijs voor Ford-liefhebbers

Op zaterdag 12 oktober worden de Zwitsalhallen in Apeldoorn omgetoverd tot een waar paradijs voor liefhebbers van klassieke Ford automobielen. Vier grote Ford oldtimerclubs bundelen hun krachten voor de jaarlijkse Ford Onderdelendag, een evenement dat Ford-fans niet willen missen.

Deze dag brengt zowel handelaren als particulieren samen die een breed scala aan onderdelen aanbieden voor klassieke Fords. Of je nu op zoek bent naar onderdelen voor een A-Ford uit de jaren 30, een stijlvolle Consul, of een iconische Escort, Capri, Taunus, Cortina of Transit, je vindt het hier allemaal. Naast de onderdelen zijn er ook miniaturen te koop, ideaal voor de verzamelaar.

Een bijzonder hoogtepunt van het evenement is de speciale oldtimer-parkeerplaats, waar bezoekers hun eigen Ford-klassiekers kunnen tonen. Hier kun je een prachtige verzameling historische Fords bewonderen, van glanzend gerestaureerde exemplaren tot modellen in originele staat.

De deuren openen van 10.00 tot 16.00 uur, waarbij de toegang gratis is, al wordt een vrijwillige bijdrage op prijs gesteld. Houd er rekening mee dat honden niet zijn toegestaan in de hal. Voor meer informatie: www.fordonderdelendag.nl.