Stedendriehoek

Halloween kijkdoosactie bij De Stoelendans

DEVENTER – In de afgelopen jaren heeft De Stoelendans met Halloween altijd speciale acties georganiseerd. Van verkleed langskomen tot het inleveren van een bewerkte pompoen, een kleurplaat en vorig jaar het ‘bewerken’ van een halloweenhuis, het is allemaal de revue gepasseerd.

“Dit jaar hebben wij gekozen voor het maken van een kijkdoos op schoenendoosformaat. Ook dit jaar hebben we gekozen voor een actie waar jong en oud aan kan deelnemen, dit omdat werd opgemerkt dat bij het knutselen de saamhorigheid binnen deelnemende gezinnen werd vergroot.”

“Dit jaar hebben we gekozen voor een kijkdoos. Dus… de komende weken weer gezellig samen knutselen, kleuren en plakken. Leef je uit en lever je inzending uiterlijk woensdag 30 oktober in de winkel, Nieuwstraat 53 in Deventer, in.”

Wie een uitgewerkte kijkdoos bij De Stoelendans inlevert, maakt kans op een leuke prijs. “Er zijn drie leeftijdscategorieën, dus zorg ervoor dat je naam, e-mailadres en leeftijd op de bodem van je kijkdoos vermeld staan. De voorwaarden voor deelname zijn te vinden op de website www.de-stoelendans.nl/kijkdoosactie-de-stoelendans-2024, daar zijn ook de kijkdoosfiguren te downloaden. Natuurlijk kun je ook het formulier met de kijkdoosfiguren ophalen in de winkel. Gebruikmaken van eigen figuren bevelen wij zeer aan.”