Stedendriehoek

Een stralende dag in Dinoland voor Zwolse gezinnen met een beperkt inkomen

Na het grote succes van voorgaande edities organiseert Stichting Kind in Beeld opnieuw, in samenwerking met Dinoland, een onvergetelijke middag voor Zwolse gezinnen met een beperkt inkomen. Op woensdagmiddag 18 september genoten maar liefst 300 kinderen en hun ouders van een dag vol plezier in Dinoland.

Susan Nieuwenkamp van Stichting Kind in Beeld zegt: “Alle vrolijke gezichten van vorig jaar waren zo mooi om te zien.” Deze ervaring maakte de beslissing om dit jaar weer een uitje te organiseren heel eenvoudig. “Het is fantastisch om te zien hoe blij de kinderen en ouders zijn.”

Stichting Kind in Beeld is verheugd zulke uitjes te kunnen organiseren voor kinderen van ouders met een laag inkomen. De kinderen konden zich uitleven met diverse dino-activiteiten, een 10 meter hoge glijbaan, midgetgolf, skelteren, klimmen en gratis trampolinespringen. “We willen de kinderen en hun ouders een compleet uitje aanbieden,” voegt Susan toe. “Daarom zorgen we altijd voor een hapje en drankje.” Het is een gezellig uitje voor het hele gezin, en we zien kinderen en hun ouders met een grote glimlach rondlopen.

Binnenkort organiseert Stichting Kind in Beeld weer Hét Grote Sinterklaasfeest, waarvoor de voorbereidingen al in volle gang zijn. Wilt u bijdragen aan het plezier van kinderen uit Zwolse gezinnen met een laag inkomen? Maak dan een financiële donatie over naar rekeningnummer: NL91 RABO 0305 2862 26 t.n.v. Stichting Kind in Beeld. Voor meer informatie, bezoek www.stichtingkindinbeeld.nl